Gebruik website

Beste geïnteresseerden, deze website is opgezet door vrijwilligers van het BOP om de communicatie over wat er in de wijk gebeurd te bevorderen (en vooral eenvoudiger en sneller). In principe kan iedereen een artikel aandragen, en zullen we dat publiceren.

Je kunt je ook aanmelden voor de mailinglijst. We sturen dan maximaal 1 keer per week een overzicht met nieuwe artikelen op de website. Of ad-hoc indien er belangrijker nieuws te melden valt. Net zo makkelijk als je jezelf aan kunt melden, kun je jezelf ook afmelden.

Als je een account aanmaakt voor de website zelf, kun je ook reacties plaatsen onder nieuwsberichten en deelnemen aan het forum.

Er zijn weinig spelregels; we gaan er vanuit dat iedereen zich volwassen en respectvol zal gedragen binnen de website. We behouden ons het recht voor om eventueel accounts te sluiten.

We zijn voorstander van transparantie als we met elkaar communiceren, ook op de website voor onze wijk. Het heeft dus ook de voorkeur dat je laat weten wie je bent, en waar je (ongeveer) in de wijk woont. Praat altijd een stuk prettiger!