Nieuwe versie verkeersonderzoek

De eerste versie is door de Klok/BPD uitgevoerd, met input van de overige projectontwikkelaars en het ROC. Hierin zijn door de wijken al snel een aantal punten in benoemt die of niet compleet waren, of foutief.

Dit verkeersonderzoek is belangrijk, alle betrokken partijen zullen van deze uitkomsten af laten hangen in welke mate vervoer en studenten door Plattenburg kunnen o.a.

De presentatie van 24-10 van het ROC geven ook al aan een verkeersontsluiting achter het datacentrum/Velperparc langs en dan ontsluiting op de Novalaan/Beeldhouwerstraat. Ook de planontwikkeling de Klok/BPD kijkt naar een (gedeeltelijke?) ontsluiting voor auto’s via Plattenburg.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Enka terrein. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.