Rondom Enka – Oproep

Rondom Enka gaat van start met een tweetal belangrijke thema’s. Er is een groep die zich met verkeer, parkeren en verkeersveiligheid gaan bezighouden en een groep die zich gaat bezig houden met de komst van de 3000 studenten in de buurten rondom Enka.

Doel is om in kaart te brengen welke problemen er gaan spelen, welke oplossingen er mogelijk zijn en hoe we dit willen gaan aankaarten bij alle partijen. Doel is om te zorgen dat de uitdagingen die wijken op zich zien afkomen, gehoord worden en dat wij als gelijkwaardige partners met de partijen om de tafel kunnen.

In deze themagroepen zitten mensen uit Molenbeke, de Enk, Velperweg Noord en Plattenburg. We willen iedereen een kans geven om mee te praten en te denken op deze specifieke onderwerpen.

Mocht je mee willen praten en denken, graag, meld je dan via het
arnhemplattenburg@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Enka terrein. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *