Omgevingsvergunning II VelperParc

1/6/2018 ; onderstaande ontvingen wij vanuit de Gemeente inzake de omgevingsvergunning voor VelperParc

Op 17 mei jl. bent u op de inloopavond geweest voor het plan 36 appartementen Nova Velperparc, georganiseerd door ontwikkelaar Velperparc BV. Tijdens deze avond bent u geïnformeerd over het nieuwbouwplan. Om het plan door de Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) te laten toetsen heeft Velperparc BV een omgevingsvergunning voor het plan aangevraagd. De aanvraag is 30 mei gepubliceerd op https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2018-110151.html

Als u wilt reageren op deze aanvraag kunt u een mail met uw reactie sturen naar postbus@odra.nl o.v.v. zaaknummer 195266342.

Om te mogen bouwen geldt dat het plan moet worden getoetst en dient te voldoen aan o.a. het geldende bestemmingsplan, het bouwbesluit, de bouwverordening en de welstandsnota. De ontsluiting van de ontwikkeling is tevens onderdeel van deze toets.

Na de toetsing en beoordeling door de ODRA wordt het besluit gepubliceerd. Bij dit besluit bestaat de mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen. Dit kan tot 6 weken na publicatie.

U heeft op de inloopavond uw email adres opgegeven om op de hoogte te worden gehouden van de aanvraag omgevingsvergunning. Wij zullen u op de hoogte houden van de publicatie van het besluit.

Op uw verzoek stuur ik u ter info de geldende parkeernormen, te vinden in bijlage 1 op http://decentrale.regelgeving.overheid.nl/cvdr/XHTMLoutput/Actueel/Arnhem/CVDR111142.html

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Dit bericht is geplaatst in Velper Parc. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *