Opening kunstwerk en burendag (22-9)

Op zaterdag 22 september is het weer de landelijke Burendag!

Ook wij vanuit het Bewonersoverleg Plattenburg willen deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vanuit het BOP hebben wij het initiatief genomen om een echt Plattenburgs kunstwerk (bronzenbeeld) te laten maken, speciaal voor de wijk.

Dit beeld zal feestelijk worden onthuld op 22 september om 14.00 uur. Het beeld komt te staan in het midden van het parkje, op de hoek van de Plattenburgerweg en de Maria van Gelrestraat. Het beeld is ontworpen door de Plattenburgse kunstenaars Carlo van Broekhuizen en Rineke van Rijt.

Voorafgaand aan de opening willen wij in het kader van de Burendag samen gaan opruimen in de wijk en bloembollen planten. We starten hiermee om 13.00 uur bij het parkje. We willen er samen een gezellige dag van maken! Ook de kinderen zijn van harte welkom. Als dank voor jouw hulp staat er vanaf 12.45 uur koffie, thee en limonade klaar en alle benodigdheden om mee aan de slag te gaan.

Om 14.00 uur vindt de onthulling van het beeld plaats. Mis dit niet!

Na 15:00 is er een buurt BBQ, georganiseerd door de buurtvereniging. Deze zal plaatsvinden bij het buurthuis in de Johan van Arnhemstraat 1a. Je moet je hiervoor apart opgeven bij de buurtvereniging op bvp@live.nl!

Tot zaterdag de 22ste!

Heb je vragen over de burendag? Neem dan contact op met het BewonersOverlegPlattenburg per mail: arnhemplattenburg@gmail.com

Kijk voor informatie op de website http://www.bewonersoverlegplattenburg.nl of de informatieborden in de wijk.

Dit bericht is geplaatst in De Wijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *