Bijeenkomst opknappen spoortunnel Wichard van Pontlaan 28-2-2019

Helaas is dit bericht laat bij ons aangekomen. Donderdag a.s. is er in het buurthuis van de wijkvereniging voor zowel bewoners Plattenburg als Presikaaf een bijeenkomst i.v.m. het voornemen om de tunnel op te knappen. Men is op zoek naar ideeën en wil graag horen wat de wijkbewoners graag zien (het idee van reddingsboeien en vesten is al rondgegaan). De gemeente wil de tunnel dus opknappen, wanneer ook Prorail over een aantal jaren gaat beginnen met de aanpassingen en het opknappen van het station zelf.

“Wanneer? Donderdag 28 februari, 19.30-21.00 uur
Waar? Clubhuis ‘de Vriendenkring’, Johan v. Arnhemweg 1a
Voor wie? Alle inwoners van Presikhaaf en Plattenburg die mee
willen denken! “

Dus komt allen om dit mooie initiatief te steunen met goede ideeën!

Dit bericht is geplaatst in De Wijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *