Uitnodiging Bomen over Bomen 13 maart a.s.

Op 13 maart is het Nationale Boomfeestdag. Een prima dag om te Bomen over bomen. In Molenplaats Sonsbeek (Zijpendaalseweg 24a) organiseert de gemeente van 18.30 – 22.00 uur een startbijeenkomst ‘Bomen over bomen’. Deze maakt onderdeel uit van een reeks van stadsgesprekken over het nieuw te ontwikkelen bomenbeleid. Tijdens deze bijeenkomst kunnen Arnhemmers meepraten over het nieuwe bomenbeleid van de gemeente Arnhem. Inwoners en organisaties bepalen die avond ook de gespreksonderwerpen waarvan zij vinden dat er in de volgende bijeenkomsten, de boomcafés, dieper op in moet worden gegaan. Deze volgende bijeenkomsten vinden plaats in april en mei. leder boomcafé wordt op een andere locatie in Arnhem gehouden.

Bovenstaande uitnodiging kregen wij binnen vanuit de gemeente.

Dit bericht is geplaatst in Gemeentelijk & Wijkteam. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *