Project Levensteken

Levensteken is een community art project voor de wijk Plattenburg in Arnhem, door beeldend kunstenaar Astrid Aries. Vanaf 22 april t/m 24 mei zal Astrid de wijk ingaan en met bewoners in gesprek gaan over wat hen heeft getekend voor het leven, zowel positief al negatief. Deze verhalen worden omgezet in een tekening.


Op zaterdag 4 mei zal er een koffiemiddag georganiseerd worden voor alle bewoners , gezellig met elkaar een praatje maken in buurtcentrum Plattenburg.


Op zaterdag 1 juni, tijdens een feestelijke bijeenkomst in buurtcentrum Plattenburg, worden de deelnemers op de foto vastgelegd met de tekening in de handen, de tekening mag je hierna mee naar huis nemen. Tijdens deze kunstproeverij worden alle bewoners van Plattenburg uitgenodigd om deel te nemen aan diverse workshops en om andere wijkbewoners te ontmoeten, tevens is er de mogelijkheid een enquête in te vullen, zodat er in augustus 2019 diverse reguliere activiteiten kunnen worden opgezet voor de wijk Plattenburg.


Denkt u nu al wat leuk ik wil mijn verhaal vertellen en graag een tekening dan kunt u contact met Astrid opnemen: astridaries@outlook.com/0638608482

Levensteken Plattenburg wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Arnhem, Rozet en buurtvereniging Plattenburg

Dit bericht is geplaatst in De Wijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *