Reacties wijk gezocht op voorstel opknappen Station Presikaaf/Spoortunnel

“Via de Teams Leefomgeving ontving ik jullie mailadres. Zij gaven aan dat jullie een nieuwsplatform beheren voor de wijk.

Afgelopen jaar zijn we bezig geweest met plannen om het viaduct bij Station Presikhaaf te verfraaien. In de bijlage treffen jullie het laatste ontwerp aan. Normaal gesproken zouden we een bewonersavond organiseren (we hebben dat reeds drie maal gedaan) om het ontwerp te presenteren.

In verband met corona doen we dat nu niet, maar willen we het ontwerp wel graag onder de aandacht brengen. Zouden jullie bijgaand ontwerp inclusief onderstaande tekst willen plaatsen, zodat bewoners kunnen reageren op het ontwerp?”

Bijgaande ontvingen we vanuit de gemeente met het voorstel voor het opknappen van het spoortunnel/station Presikaaf. Reacties mogen naar het e-mail adres van het bewonersoverleg, we zullen deze verzamelen en inbrengen.

Voorstel Viaduct Plattenburg-Presikhaaf V2.3

Dit bericht is geplaatst in Gemeentelijk & Wijkteam. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *